Millefeuille aux framboises
from V.Enginger book ''Douceurs & Gourmadises au point de croix''
And 2 new V.Enginger books in Russian. The original titles are
''Souvenirs d'Enfance au point de croix''
and
''L'Herbier du jardin au point de croix''
Ale pysznie wygląda to ciasto ;o) jak prawdziwe ;o)
AtsakytiPanaikintiОооо, какое объедение!!! Красота! Интересно, как вы его оформите?
AtsakytiPanaikintiв рамку, Iruscia, и подарю своей тете, которая ТАКИЕ пироги выпекает что все диеты идут на смарку :)))
AtsakytiPanaikintiЗавидую тете! да и вам тоже- ну их, эти диеты! ))
AtsakytiPanaikintiУх ты! Вкуснота! Прекрасный дизайн, прекрасное исполнение. Хочется потом в рамочке посмотреть.
AtsakytiPanaikintiА книжку с цветами я тоже купила.)))
Koks grožis!!! O jau aviečių tikrumas, galvojau pyrago receptas po nuotrauka bus, tik po kokios sekundės suvokiau, kad čia siuvinėta :))))) Nuostabu!
AtsakytiPanaikintiAš matyt tuoj bliausiu :) Iki saldumo nerealiai atrodantis pyyyyragas... Nu kaip aš gabalėlį suvalgyčiau dabar ko nors tokio panašaus... Žodžiu, apetitą žadinantis vaizdelis :)
AtsakytiPanaikintivery nice blog,have a good day from Tenerife!!!
AtsakytiPanaikintiVilma, tai kad as pyragu tik viena temoku, ir ta su obuoliais :)))
AtsakytiPanaikintiLaurut, nu neverk :))O gal verksi, nes dieta pyrago neleidzia ? :))
Thank you, Girls :)) thank you very much !
Очень красиво, я на этот пирожок в книжкечке тоже заглядывалась...
AtsakytiPanaikintiОх, какой вкусный дизайн!!! Такой сладкий-сладкий, как настоящий!!! И книжечки замечательные, поздравляю!!!
AtsakytiPanaikintiКакое всё настоящее!
AtsakytiPanaikintiУ меня тоже есть одна из этих книг.)))
Сюжеты Вероник Ажинер все восхитительны и просто болею ими последнее время,но меня поражает и восхищает ваше исполнение!Крестики,как отлитые,ровненькие,браво!
AtsakytiPanaikintiAš irgi tokį patį turiu išsiuvinėjus ! maniškis nutūpė ant receptų knygos, lauksiu taviškio apiforminto dabar :)
AtsakytiPanaikinti