2012 m. balandžio 19 d.

V.Enginger ''Cupcakes mania''

From book ''Douceurs & Gourmadises au point de croix''

My ''version''.

Floss - DMC, fabric - Zweigart Quaker Cloth (Bantry) 28 ct, color - ecru.

***
***
***


I finished it 2 months ago but there was no sun or good light for shooting...
Today is also cloudy but I tried to take some photos.
What a strange spring this year...

18 komentarų:

  1. Ir gražu ir skanu :)

    Valiuse

    AtsakytiPanaikinti
  2. Beatiful!!!! Beatifullllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!


    abraços de Maria Filomena

    AtsakytiPanaikinti
  3. Wonderful.:)I have a beautiful free chart,similar like this,I think you would like it,I will try to find it...Ask me at the weekend...
    betikrauski@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Просто супер получилось!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ааааа, моя любимая Кексамания! Так люблю этот дизайн! Так радует!
    Я смотрю, ты изменила цвет самой этажерочки с малинового на коричневый. Получилось здорово! Более сдержанно, но яркие кексики на этом нейтральном фоне хорошо выделяются.

    AtsakytiPanaikinti
  6. great! that in my list too) soon will start it

    AtsakytiPanaikinti
  7. Очень,очень красиво,великолепно

    AtsakytiPanaikinti
  8. Niam niam niam :)

    Inga

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ola encantador seu blog,estou seguindo.
    Belos trabalhos!
    Vem conhecer e seguir o meu blog:

    http://artesempontocruz.blogspot.com

    Beijos
    Fabíola /Brasil

    AtsakytiPanaikinti
  10. Thank you, girls, with all my heart thank you!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Labai labai skaniai atrodo :) Prancūziškai elegantiški keksiukai.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Как красиво! Как вкусно! Обожаю кондитерскую тематику! И книга эта мне нравится, я из нее тоже конфетки вышила http://book-of-wishes.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

    AtsakytiPanaikinti
  13. OI iškart gimtadieniu pakvipo pamačius keksiukus, grožis

    AtsakytiPanaikinti

Thanks for stopping by :)
I understand Lithuanian, English, Russian and German. Thank you for your comments.